facebook pixelidfacebook pixelid

A világ első közösségi

webshop fejlesztése

Te megálmodod. Mi megvalósítjuk
…mégpedig neked INGYEN!

A világ első webshopja, amit nem fejlesztők hanem azok a vállalkozók készítenek, akiknek később a sikere múlik rajta.

Segítsen a véleményével, mondja el nekünk az igényeit, mi pedig megvalósítjuk azokat. Több száz Önhöz hasonló vállalkozó segítségével közösen készítünk egy rendkívüli webshop szoftvert, amit hálánk jeléül a rendelkezésére is bocsátunk, mégpedig INGYEN.

Vegyen részt a tesztelésben, alakítsa a rendszert még növekedés közben és váljon részesévé és örökös haszonélvezőjévé egy világsikernek.

Hisszük, hogy közösen rendkívülit alkothatunk. Hisszük, hogy éppen most, az Ön segítsége révén egy következő világsiker születik.

Összegyűjtöttük a legjobb szakembereket és most Önt kérdezzük, hogy milyen webshopot fejlesszünk Önnek és a világnak.

Készen áll?

Akkor kezdjük és mutassuk meg a világnak, hogy mire vagyunk képesek! Töltse ki az alábbi kérdőívet! 


Hogyan lehet része a projektben?

A legkiválóbb értékesítési szakemberek, marketingesek és fejlesztő programozók állnak készen, hogy az Ön segítségével és a legjobb tudásukat latba vetve egy kiemelkedő hatékonyságú értékesítési rendszert, egy következő magyar világsikert fejlesszenek.

Ön három szinten segíthet:

I.) Az alábbi űrlap és kérdőív kitöltésével a hozzájárulásának első részét teljesítette is. A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe és olyan információkkal lát el minket, amelyek alapvetően határozzák meg a fejlesztés irányát.

Amennyiben a válaszai alapján szükségesnek látjuk szívesen felhívnánk telefonon, hogy néhány további kérdést is feltehessünk Önnek.

Ez a beszélgetés sokat elárulhat nekünk az igényei finomságaival kapcsolatban. Amint a szoftver tesztelhető állapotban lesz, azonnal hozzáférést biztosítunk Önnek és megkezdheti a kipróbálását, tesztelését és akár használatát. Az ezalatt az idő alatt érkező visszajelzései menet közben is alakítani fogják a szoftvert.

A véleménye fontos

Egy vállalkozás sikerének az egyik legfontosabb eleme az alkalmazott értékesítési szoftver. Valójában Ön az, aki a választásával vásárra viszi a bőrét. Ön az, akinek az adott szoftver képességein és korlátain nem csak az ideje, az eredményei, de akár a teljes vállalkozása is múlhat. Hallgatnunk kell Önre és az Önhöz hasonló vállalkozókra. Az Ön véleménye nélkül lehetetlen különlegeset alkotnunk.

Az Ön vállalkozása. Az Ön eredményei. Az Ön élete.

Mi úgy gondoljuk, hogy Önnek kellene megmondania, hogy mire és hogyan legyen képes az a szoftver rendszer, aminek a hatékonyságán az ügyfelei elégedettsége és végső soron a vállalkozásának a sikere múlik.

Hisszük, hogy együtt rendkívülit alkothatunk. Mutassuk meg a világnak, hogy mire vagyunk képesek!

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2020 | Safis-EVO INC.

Magyarországi központ: 1105 Budapest Mádi 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419